Recepty z ryb

Úvod > Základní pomocné předpisy > Remuláda

Remuláda

Studená omáčka k rybám se připravuje takto: na 100 g majonézy 2 lžíce citronové šťávy, sůl a pepř podle chuti, ½ lžičky pískového cukru, 1 lžíce jemně sekané cibule, 1 lžíce drobně nakrájených sladkokyselých okurek, 1 lžička sekaných kaparů. Možno zjemnit ¼ lžičkou plnotučné hořčice nebo 1 lžíci oleje se sardelovou pastou, případně nastavovat bílým jogurtem.

 

  • Úvod
  • Význam ryb v lidské výživě
  • Kuchyňské využití ryb
  • Stručné a jednoduché pokyny k vykuchání a vykoštění ryb
  • Základní kuchyňské úpravy rybího masa
  • Rybí polévky
  • Studené předkrmy a saláty
  • Ryby vařené
  • Ryby pečené a grilované
  • Ryby smažené
  • Lehké pokrmy z ryb
  • Rybí speciality
  • Rybí pomazánky
  • Základní pomocné předpisy
    • Základní rybí vývar (fumet)
    • Bílá základní omáčka (rybí Veluté)
    • Pažitková omáčka
    • Světlá cibulová omáčka
    • Mléčná omáčka (hustá)
    • Mléčná omáčka (řidká)
    • Smetanová křenová omáčka
    • Krémová hořčičná omáčka
    • Italská rajčatová omáčka k rybám
    • Remuláda
    • Vinegret
    • Bylinková másla
    • Bylinkové máslo I
    • Bylinkové máslo II.
    • Bylinkové máslo III.
    • Bylinkové máslo IV.

Vyhledávání

Líbí se nám:

  • Uzené ryby
  • Ryby na grilu
  • Domácí zabijačka
  • Recepty na polévky

 


Foto by Fotolia.com
Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet