Recepty z ryb

Úvod > Rybí speciality

Rybí speciality

 Toasty s uzenou rybou
Pizza s uzenou rybou a sardelí
Uzené ryby s vejci na toastech
Sardinky v listovém těstě
Rybí knedlíčky (do polévek, omáček apod.)
Pirožky s tuňákovou pomazánkou
Košíčky plněné rybami
  • Úvod
  • Význam ryb v lidské výživě
  • Kuchyňské využití ryb
  • Stručné a jednoduché pokyny k vykuchání a vykoštění ryb
  • Základní kuchyňské úpravy rybího masa
  • Rybí polévky
  • Studené předkrmy a saláty
  • Ryby vařené
  • Ryby pečené a grilované
  • Ryby smažené
  • Lehké pokrmy z ryb
  • Rybí speciality
    • Toasty s uzenou rybou
    • Pizza s uzenou rybou a sardelí
    • Uzené ryby s vejci na toastech
    • Sardinky v listovém těstě
    • Rybí knedlíčky (do polévek, omáček apod.)
    • Pirožky s tuňákovou pomazánkou
    • Košíčky plněné rybami
  • Rybí pomazánky
  • Základní pomocné předpisy

Vyhledávání

Líbí se nám:

  • Uzené ryby
  • Ryby na grilu
  • Domácí zabijačka
  • Recepty na polévky

 


Foto by Fotolia.com
Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet