Mapa stránek
- Význam ryb v lidské výživě
- Kuchyňské využití ryb
- Stručné a jednoduché pokyny k vykuchání a vykoštění ryb
- Základní kuchyňské úpravy rybího masa
- Rybí polévky
- Studené předkrmy a saláty
- Slanečkové řezy po švédsku
- Loupané slanečkové řezy na ledu
- Salát ze slanečků s vejci
- Tatarksý biftek ze slanečkových řezů
- Slavnostní saláty ze slanečkových řezů
- Švédský tresčí salát
- Francouzský salát s tuńákem (Salade Nicoise)
- Bramborový salát s marinovanými rybami
- Marinované mušle (slávky)
- Salát s uzenými rybami „new orleans“
- Uzené ryby se švédským salátem
- Marinované uzené ryby
- Mletá uzená ryba se slanečky
- Krevetový koktajl
- Krevetový koktajl s ovocem
- Ryby vařené
- Ryby pečené a grilované
- Candát po Italsku
- Ryba se sýrem a špenátem
- Pečená maréna po Švédsku
- Pečená mořská štika se sardelí
- Pstruh v alobalu
- Pstruh na víně
- Kebab z mušlí ( Turecko )
- Aljašská treska na roštu
- Rybí šašlik
- Televizní špíz
- Makrely na grilu
- Letní makrely s angreštovou omáčkou (Anglie)
- Pikantní filé s jablky
- Zapékané filé s rajčaty
- Tresčí filé na roštu s bylinkovým máslem
- Zapečené filé triestino
- Rybí filé orange
- Rybí filé s pórkem
- Zapékané rybí filé ,,Napoli"
- Tresčí filé po Švýcarsku
- Tresčí filé s křenovou šlehačkou
- Zapékané marinované rybí filé
- Marinované rybí filety gratinované
- Zapékané brambory s uzenou rybou
- Rizoto z uzeného halibuta
- Zapečené slávky (mušle) se sýrem
- Pstruh ,,Keňa"
- Pečená štika s nádivkou
- Ryby smažené
- Švýcarský rybí řízek
- Rybí tyčinky nebo porce s majonézou
- Rybí porce s plněnými rajčaty
- Obalované rybí porce s pikantní omáčkou
- Obalované rybí porce (prsty) po Švédsku
- Obalované rybí porce s vejci a žampiony
- Obalované rybí porce (prsty) se špenátem
- Smažené filé v těstíčku po námořnicku
- Smažené makrely v ovesných vločkách
- Ryba s mandlemi
- Smažené placičky z tuňáka
- Smažené uzené filé z makrel
- Karbanátky z aljašské tresky
- Selská omeleta s uzenou rybou
- Smaženky z ruských sardinek
- Krevetky s anglickou slaninou
- Krokety z mušlí (slávek)
- Lehké pokrmy z ryb
- Rybí speciality
- Rybí pomazánky
- Základní pomocné předpisy
- Základní rybí vývar (fumet)
- Bílá základní omáčka (rybí Veluté)
- Pažitková omáčka
- Světlá cibulová omáčka
- Mléčná omáčka (hustá)
- Mléčná omáčka (řidká)
- Smetanová křenová omáčka
- Krémová hořčičná omáčka
- Italská rajčatová omáčka k rybám
- Remuláda
- Vinegret
- Bylinková másla
- Bylinkové máslo I
- Bylinkové máslo II.
- Bylinkové máslo III.
- Bylinkové máslo IV.