Recepty z ryb

Úvod > Studené předkrmy a saláty

Studené předkrmy a saláty

Slanečkové řezy po švédsku
Loupané slanečkové řezy na ledu
Salát ze slanečků s vejci
Tatarksý biftek ze slanečkových řezů
Slavnostní saláty ze slanečkových řezů
Švédský tresčí salát
Francouzský salát s tuńákem (Salade Nicoise)
Bramborový salát s marinovanými rybami
Marinované mušle (slávky)
Salát s uzenými rybami „new orleans“
Uzené ryby se švédským salátem
Marinované uzené ryby
Mletá uzená ryba se slanečky
Krevetový koktajl
Krevetový koktajl s ovocem
 
  • Úvod
  • Význam ryb v lidské výživě
  • Kuchyňské využití ryb
  • Stručné a jednoduché pokyny k vykuchání a vykoštění ryb
  • Základní kuchyňské úpravy rybího masa
  • Rybí polévky
  • Studené předkrmy a saláty
    • Slanečkové řezy po švédsku
    • Loupané slanečkové řezy na ledu
    • Salát ze slanečků s vejci
    • Tatarksý biftek ze slanečkových řezů
    • Slavnostní saláty ze slanečkových řezů
    • Švédský tresčí salát
    • Francouzský salát s tuńákem (Salade Nicoise)
    • Bramborový salát s marinovanými rybami
    • Marinované mušle (slávky)
    • Salát s uzenými rybami „new orleans“
    • Uzené ryby se švédským salátem
    • Marinované uzené ryby
    • Mletá uzená ryba se slanečky
    • Krevetový koktajl
    • Krevetový koktajl s ovocem
  • Ryby vařené
  • Ryby pečené a grilované
  • Ryby smažené
  • Lehké pokrmy z ryb
  • Rybí speciality
  • Rybí pomazánky
  • Základní pomocné předpisy

Vyhledávání

Líbí se nám:

  • Uzené ryby
  • Ryby na grilu
  • Domácí zabijačka
  • Recepty na polévky

 


Foto by Fotolia.com
Vytvořte si web zdarma!Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet