Recepty z ryb

Úvod > Základní kuchyňské úpravy rybího masa

 Základní kuchyňské úpravy rybího masa

Rybu, upravenou vykucháním nebo filetováním, ošetříme vždy zásadně podle prvního pravidla: očistit, okyselit a osolit. Pak již můžeme přistoupit k některé ze základních kuchyňských úprav:

 

  • Úvod
  • Význam ryb v lidské výživě
  • Kuchyňské využití ryb
  • Stručné a jednoduché pokyny k vykuchání a vykoštění ryb
  • Základní kuchyňské úpravy rybího masa
    • Vařené ryby
    • Rybí polévky
    • Dušené ryby
    • Pečené ryby
    • Smažené ryby
    • Ryby v rosolu
  • Rybí polévky
  • Studené předkrmy a saláty
  • Ryby vařené
  • Ryby pečené a grilované
  • Ryby smažené
  • Lehké pokrmy z ryb
  • Rybí speciality
  • Rybí pomazánky
  • Základní pomocné předpisy

Vyhledávání

Líbí se nám:

  • Uzené ryby
  • Ryby na grilu
  • Domácí zabijačka
  • Recepty na polévky

 


Foto by Fotolia.com
Vytvořte si web zdarma!Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet