Recepty z ryb

Úvod > Význam ryb v lidské výživě > Hlavní druhy ryb na našem trhu > Mořské ryby > Ryby jeseterovité

Ryby jeseterovité

Jeseter obecný jeseter hladký, jeseter hvězdicový a vyza – jsou hlavní druhy, které se na našem trhu občas vyskytují ve specializovaných prodejnách nebo restauračních zařízeních. Dorůstají značné velikosti až 1000 kg. Část je někdy prodávána ve vyuzeném stavu. Jikry jeseterovitých ryb jsou jedinou surovinou pro výrobu pravého kaviáru, který patří mezi nejluxusnější a také nejdražší pochoutky.

 

  • Úvod
  • Význam ryb v lidské výživě
    • Výživová (nutriční) hodnota rybího masa
    • Hlavní druhy ryb na našem trhu
      • Sladkovodní ryby
      • Mořské ryby
        • Ryby sleďovité
        • Ryby makrelovité
        • Ryby kranasovité
        • Ryby treskovité
        • Ryby platýskovité
        • Ryby lososovité
        • Ryby hranáčovité
        • Ryby jeseterovité
        • Ryby žralokovité
      • Hlavonožci
      • Korýši
      • Měkkýši
  • Kuchyňské využití ryb
  • Stručné a jednoduché pokyny k vykuchání a vykoštění ryb
  • Základní kuchyňské úpravy rybího masa
  • Rybí polévky
  • Studené předkrmy a saláty
  • Ryby vařené
  • Ryby pečené a grilované
  • Ryby smažené
  • Lehké pokrmy z ryb
  • Rybí speciality
  • Rybí pomazánky
  • Základní pomocné předpisy

Vyhledávání

Líbí se nám:

  • Uzené ryby
  • Ryby na grilu
  • Domácí zabijačka
  • Recepty na polévky

 


Foto by Fotolia.com
Vytvořte si web zdarma!Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet