Recepty z ryb

Úvod > Význam ryb v lidské výživě > Hlavní druhy ryb na našem trhu > Mořské ryby > Ryby žralokovité

Ryby žralokovité

        Ostroun obecný též žralok trnoploutvý – byl na našem trhu znám před několika lety v podobě zmrazených hřbetních částí bez kůže pod tržním názvem „mořský úhoř“ v porcích 300 – 500 gramů. V současné době jsou občas na trhu konzervy vyuzených břišních částí, které se uzením zkroutí do jakési roličky, v oleji pod názvem „Schillerlocken“, tedy „Schillerovy lokny
  • Úvod
  • Význam ryb v lidské výživě
    • Výživová (nutriční) hodnota rybího masa
    • Hlavní druhy ryb na našem trhu
      • Sladkovodní ryby
      • Mořské ryby
        • Ryby sleďovité
        • Ryby makrelovité
        • Ryby kranasovité
        • Ryby treskovité
        • Ryby platýskovité
        • Ryby lososovité
        • Ryby hranáčovité
        • Ryby jeseterovité
        • Ryby žralokovité
      • Hlavonožci
      • Korýši
      • Měkkýši
  • Kuchyňské využití ryb
  • Stručné a jednoduché pokyny k vykuchání a vykoštění ryb
  • Základní kuchyňské úpravy rybího masa
  • Rybí polévky
  • Studené předkrmy a saláty
  • Ryby vařené
  • Ryby pečené a grilované
  • Ryby smažené
  • Lehké pokrmy z ryb
  • Rybí speciality
  • Rybí pomazánky
  • Základní pomocné předpisy

Vyhledávání

Líbí se nám:

  • Uzené ryby
  • Ryby na grilu
  • Domácí zabijačka
  • Recepty na polévky

 


Foto by Fotolia.com
Vytvořte si web zdarma!Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet