Recepty z ryb

Úvod > Význam ryb v lidské výživě > Hlavní druhy ryb na našem trhu

Hlavní druhy ryb na našem trhu

Tato knížka se nezaměřuje na nejrůznější druhy sladkovodních ryb, se kterými se setkávají nanejvýše sportovní rybáři, ale pouze na ty druhy sladkovodních, mořských ryb, korýšů a měkkýšů, které jsou běžně a víceméně pravidelně k dostání na našem trhu.

 

  • Úvod
  • Význam ryb v lidské výživě
    • Výživová (nutriční) hodnota rybího masa
    • Hlavní druhy ryb na našem trhu
      • Sladkovodní ryby
      • Mořské ryby
      • Hlavonožci
      • Korýši
      • Měkkýši
  • Kuchyňské využití ryb
  • Stručné a jednoduché pokyny k vykuchání a vykoštění ryb
  • Základní kuchyňské úpravy rybího masa
  • Rybí polévky
  • Studené předkrmy a saláty
  • Ryby vařené
  • Ryby pečené a grilované
  • Ryby smažené
  • Lehké pokrmy z ryb
  • Rybí speciality
  • Rybí pomazánky
  • Základní pomocné předpisy

Vyhledávání

Líbí se nám:

  • Uzené ryby
  • Ryby na grilu
  • Domácí zabijačka
  • Recepty na polévky

 


Foto by Fotolia.com
Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet