Krevety Singapore

200 g zmrazených loupaných krevetek, 1 cibule, 100 g čerstvých nebo sterilovaných žampionů, 2 lžíce másla nebo rostlinného tuku, 1 zelená a 1 červený paprikový lusk, asi 400 g loupaných rajčat, 1 stroužek česneku, sůl, několik kapek Tabasca, 2 lžíce jemně sekané zelené petrželky

 

V hlubší teflonové pánvi rozpustíme tuk a krátce v něm podusíme cibuli a na plátky nakrájené žampiony. Paprikové lusky očistíme a nakrájíme na tenké proužky, utřeme stroužek česneku a vše přidáme do pánve. Nakonec přidáme loupaná pokrájená rajčata a vše několik minut mírně podusíme. Mezitím rozmrazíme pod studenou vodou krevetky tak, aby šly od sebe, přidáme je do pánve, aby se jen prohřály, dochutíme solí a tabascem a posypeme petrželkou. Podáváme s vařenou rýží.