Recepty z ryb

Úvod > Ryby vařené > Guláš z tuňáka

Guláš z tuňáka

2 – 3 konzervy „Tuňák na paprice“, ½ kg vařených brambor, 1 vejce vařené natvrdo

 

Brambory oloupeme, propláchneme, nakrájíme na kostky a uvaříme ve slané vodě doměkka. Tuňáka dáme do kastrolu, přivedeme k varu, vmícháme vařené brambory, odstavíme a necháme 5 minut prohřát. Podáváme ozdobené plátky vařeného vejce.

 

  • Úvod
  • Význam ryb v lidské výživě
  • Kuchyňské využití ryb
  • Stručné a jednoduché pokyny k vykuchání a vykoštění ryb
  • Základní kuchyňské úpravy rybího masa
  • Rybí polévky
  • Studené předkrmy a saláty
  • Ryby vařené
    • Kapr vařený v páře
    • Vařená ryba s tvarohovou omáčkou
    • Vařená mořská štika s krémovou omáčkou
    • Stavrida vařená s mléčnou omáčkou
    • Krevety Singapore
    • Ryba po Indicku
    • Dušený kapr s paprikami
    • Lečo s aljašskou treskou
    • Rybí segedínský guláš
    • Tuňák s těstovinami ( Itálie )
    • Guláš z tuňáka
    • Krevety po provensálsku
  • Ryby pečené a grilované
  • Ryby smažené
  • Lehké pokrmy z ryb
  • Rybí speciality
  • Rybí pomazánky
  • Základní pomocné předpisy

Vyhledávání

Líbí se nám:

  • Uzené ryby
  • Ryby na grilu
  • Domácí zabijačka
  • Recepty na polévky

 


Foto by Fotolia.com
Vytvořte si web zdarma!Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet